Senaste Inlägg

Ken åt två bakelser....
... chockerande bildbevis :) alla skämdes och hela trädgårdsmässan i Taxinge stannade upp i förvåning... - Två bakelser!!!???

Annars var det ganska påfrestande att vara på utflykt med våra svägorsvågrar från Mossebo i kombination med Fru Zaar som är dokumenterad loppismissbrukare... Sen vart det ju inte bättre att alla syskonen Bengtsson var i bilen, Patsy är inte ett dugg bättre ! Trädgårdsmässa i all ära - men på vägen hem.. jag smäller av... Hallååå, stanna, en LOPPIS... Flera gånger försökte jag glida förbi lite snyggt, men icke... sura, riktigt sura miner i bilen... bara att tvärnita vända och, ja, varför inte - handlar dom så handlar jag!

Har ni hört det värsta, Patsy och Anki ska bo på hotell och fira Ankis födelsedag, i Nyköping... sen, sen frågade hon om hon fick låna MIN GPS - så att dem skulle hitta till alla loppisar....

Nåe, Heja Denny - Felix oxh alla andra antiloppianer ! ;-)
Där kan du stå och glo, för nu är det Fort Gardia med 2 meter Viltstängsel runt (nästan) hela tomten. Äntligen kan man ta bort alla nät o.dyl. så att man kanske kan ana det dyrbara rådjursfodret vi inhandlat.

Stängt och bommat, väx, väx, väx :)


Hösten börjar göra sig påmind, men det är en tjusning med det också.

Rudbeckia Magnus !