Senaste Inlägg

Å näre är furtisjutton grader ute... då är det dyrt...
Nämnde vi det... gårdsplanen vart riktigt bra, dem hann prexis innan vintern slog till, riktigt bra vart det. Känns riktigt lyxigt med marksten i räta linjer. Torrt vart det i källaren oxå. Känns som det största problemet är veck, nu är det bara allt annat kvar...-24°C ute och +åtminståne 14,8°C inne, näe... nu ere dags att lägga pussel. Fattar ni... huuuur många klinkersprylar ett s.k. viktorianskt golv på 3,4m2 innehåller.... jamen va fnnnnn...
Först så ska det mesta av hallen uuuuut... och det är ju ganska trivialt... mest dammigt skulle jag vilja säga... OK... ut med torv - in med isolering-skivor och limmad golvgips... seeen jippi... pussell :) fyrahundratusen j-la piller bitar som ska skäras med 1~2mm passning. Felix var ganska impad - jag svor inte en enda gång...... och får jag säga det själv, när allt vart klart - så är jag ganska nöjd själv, usch vad kul det är att renovera på riktigt!

Maxine, stolt krigare ! Det där verkar hon tycka är lite kul...Next mission - toaletten ! Anki har hittat trä-klinkers..