Senaste Inlägg

Maxiiine 20 år :)


Häftigt, häftigt, häftigt !

Ovetandes * om arrangemanget, med en packningslista som innehöll bla; Kikare, Ridhanskar och Ficklampa tog vi oss till Saltsjö-Duvnäs och Ballongåkarna Upp&Ner.
*) Nästan ovetandes eftersom en viss person försa sig på vägen dit...Ballongerna är enorma, 38 meter höga och med en lyftkraft på 3 ton. Det tog en stund att få ordning på pinalerna, innan piloten Tore (kul prick) kunde starta brännarna och fylla ekipaget med varmluft.Sen till slut bar det iväg från startplatsen i Kärrtorp, och med sydostlig vind skulle vi nog hamna rakt över Stockholm...


Å det gjorde vi :):):)
Vi flög på max hojd ~500 meter ungefär, helt vindstilla, tyst och med en otrolig utsikt över Stockholm. Magiskt !Glad (fortfarande 19 år)Efter ett lite hisnande landningsförsök strax söder om Kista, satte piloten ner ekipaget med precision på Barkarby Flygfält, sen var det bara att hjälpa till och packa ihop och avsluta flygningen med att bli döpt i champagne till Grevar och Grevinnor af Barkarby, som sig bör när man flugit ballong första gången. Helt otrolig upplevelse.Fortfarande 19 år, men nu med Diplom !!

Sen, och nu HELT ovetande, körde vi ut Maxine till sin övernattning på anrika Saltsjöbaden Grand Hotel. Ska man fylla 20 så ska man göra det med klass! Själva födelsedagen ska naturligtvis startas med en hotellfrukost på en veranda :)

Fullservice innehållande pedikyr och manikyr tillsammans med en lycklig mor - nu tycker nog hon att det är så här man ska bo & leva...Avslutningsmiddag på toppen av Stockholm i Kaknästornet !Nu är hon 20 år... ;-)Farmor dök upp !!! och alla hoppas och önskar att Maxine har haft sin livs födelsedag(ar)!

Hurra, hurra, hurra, hurra !!!!!!!!!!

1 Kommentarer

Postat av: trädgårdsdrömmar den 2009-08-09 @ 08:14:32
http://kenschill.blogspot.com

Grattis till Maxine!!!!

Från oss i Mossebo!!!

Vilken härlig födelsedag!!!Otrolig upplevel!!! Nu sticker vi i natt till Cypern, men först ska vi ha trädgårdsvisning....vi har inte packat ännu.Vi klurar lite på att komma upp i början av sep. Trädgårdsmässa på Taxinge slott. Är ni lediga då?

Vi får prata mer när vi kommer hem...Vi måste ju ordna hund och katt vakt, Ken ska kunna ta ledigt m.m...Men vi jobbar på det..om ni kan....

Kramar från oss alla till er alla.

Kramar fam Schill


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback